Zásady ochrany osobních údajů

Ochrana osobních údajů


  1. Společnost ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka, s.r.o., se sídlem Smetanova 1462, 755 01 Vsetín, IČ 05829305, právnická osoba vedená u Krajského soudu v Ostravě, vložka C 10457, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
  2. Jméno, příjmení a emailovou adresu je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka, s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka, s.r.o., nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka, s.r.o., tedy správcem osobních údajů.
  4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Cookies


Společnost ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka, s.r.o., se sídlem Smetanova 1462, 755 01 Vsetín, IČ 05829305, právnická osoba vedená u Krajského soudu v Ostravě, vložka C 10457, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, přizpůsobení zobrazení webových stránek www.zelenalekarna-vsetin.cz. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovateli služeb a platformy Google.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Společnost ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka, s.r.o. shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

Typ: Cookies třetích stran
Název: Google Analytics
Účel: Získání statistických informací
Expirace: Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění